GDPR Ret til at blive glemt anmodning

For at slette din konto fra vores websted skal du følge nedenstående trin:
1. Indsend din e-mail i nedenstående formular.
2. Der sendes en bekræftelses-e-mail til dig, du skal klikke på bekræftelsesknappen / linket i e-mailen.
3. Din konto og dine personlige data vil blive slettet / anonymiseret.


Indtast koden i boksen nedenfor: